Om os

Om os

DD-Anlæg er en professionelt anlægsgartner virksomhed.

En anlægsgartner kan hjælpe dig med at etablere bede, belægninger, terrasser, indkørsler eller omlægning af eksisterende bede. En del anlægsarbejde foregår med brolægning af fliser på gangarealer, parkeringspladser, trapper og trin. En anlægsgartner kan også etablere vand i haven i form af havebassiner, havedamme, vandløb eller hvad du måtte ønske.

 

Åben dialog med din anlægsgartner er vigtigt

Sørg også for at have en god, forståelig og åben dialog med din anlægsgartner, så der ikke opstår nogle misforståelser. Fortæl åbent om din vision, så han bedre kan hjælpe dig med at realisere den. Husk også, at en anlægsgartner har forstand på det han/hun laver, og ofte kan komme med input og gode idéer.

 

Typiske anlægsgartner opgaver

Lægning af indkørsel eller opbygning af mur/hegn, fliselægning, såning, beskæring, plantning, udføring af trækonstruktioner i haveanlæg som f.eks. hegn og træterrasse, skitsering af uderum, etablering af springvand, lugning af ukrudt osv.

 

Vedligeholdelse af have

Planter, græs, træfældning, beskæring, græsslåning, vedligeholdelse af grønne områder, snerydning, hækkeklipning, ukrudtsbekæmpelse osv.

 

Kontakt

der er visse ting du kan overveje inden du tager kontakt. For eksempel kan du overveje, hvilken flisetype du ønsker lagt i haven. Har du billeder fra magasiner eller egne skitser, du kan vise gartneren?